Star Wars

Star Wars är förmodligen en av världens mest populära filmer. Filmen är minst sagt episk vilket skapat en stor skara av fans över hela världen. Även Lego har anammat populariteten hos Star Wars och erbjuder därför Lego Star Wars. Luke Skywalker, Prinsessan Leia, Yoda, Chibacca och Dart Vader – alla finns de so Lego-gubbar. Jag har egentligen ingen aning men något säger mig att Lego Star Wars faktiskt är det mest populära av alla Lego-teman.

Köpa Lego Star Wars billigt på nätet

Nåväl. Man blir ju riktigt sugen att införskaffa sig ett par Lego-set med Lego Star Wars. Men frågan är var man köper Lego billigast? Svaret är inte helt oväntat att man gör detta på nätet. Det mesta är faktiskt billigast att köpa på nätet och Lego Star Wars är gudskelov inget undantag. Flertalet butiker såsom Lekexperten, Lekmer, BR-Leksaker och Stor & Lite erbjuder naturligtvis Lego Star Wars. Och detta till priser som är ca 20 % billigare jämför med dessa butikers konkurrenter i den ”fysiska världen”. Det finns alltså inte många anledningar att därför knata ner till en vanlig leksaksbutik eller Lego-butik för att betala överpriser. Särskilt inte som det är mycket bekvämare att handla köpa Lego billigt på nätet direkt från soffan, framför tvn. Det är ju faktiskt väldigt najs att kunna handla utan stress och kunna surfa runt och kolla priser i olika butiker på nätet. Man får dock aldrig glömma att även jämföra priser på frakten. Den kan nämligen variera en del mellan olika butiker.

Nu till något helt annat som egentligen inte har något med Lego Star Wars eller att köpa Lego billigt på nätet. Såg att Sverige nu spelat klart sin andra match mot Tyskland i kvalet och tro det eller ej, men matchen slutade faktiskt 3 – 5. Den första matchen i vm-kvalet mellan dessa två länder slutade ju 4-4 och det är ju helt fantastiskt att det blivit 8 mål i två matcher i rad. Fotboll är ju inte direkt någon målrik sport. Sverige började faktiskt med att gå upp till 2-0 i den första halvleken men sen gjorde tyskarna 2-1 i någon av slutminuterna av första. I andra halvlek så var det i sort sett bara ett lag på planen, nämligen Tyskland. Tyskarna gick upp till 4-2 innan Tobias Hysen gjorde ett riktigt snyggt mål till 4-3. Lite förhoppningar hade man kanske då att Sverige skulle kunna ta poäng, men sedan gick tyskarna fram till 5-3 och då var matchen över. Nog om detta, nu är det bingen som väntar. Kanske kommer man drömma om Lego Star Wars.